Recenzie: Púštny kvet, Stratený symbol, Zlodejka duší

22. února 2012 v 22:40 | Sherylin Lee |  Novinky

Pripravujem recenzie na tieto tri knihy, všetky som už čítala, ale vy sa môžete svojim hlasom rozhodnúť, na ktorú bude najskôr uverejná.






Autobiografické dielo: Púštny kvet

Fantasy kniha: Zlodejka duší

Brownovka: Stratený symbol


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Beornottobe Beornottobe | Web | 23. února 2012 v 11:31 | Reagovat

Zajímala by mě ta Zlodějka duší :) Už dlouho si to chci přečíst, tak chci vědět, jestli mám do toho jít :) Těším se na tvoje recenze :))

2 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 23. února 2012 v 11:54 | Reagovat

[1]: Určite pripravím recenzie na všetky, teraz ide len o to, s ktorou knihou začnem :). Chcem to mať trošku podrobnejšie, takže preto som vytvorila tento článok :).

3 magicforever magicforever | E-mail | Web | 23. února 2012 v 15:56 | Reagovat

[2]: Zlodejku duší som už čítala. Je to dobrá kniha, ale dosť jednoduchá :)

4 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 23. února 2012 v 16:18 | Reagovat

[3]: Viem, čítala som, aj komentovala :). Mám tú knihu doma, takže nebude problém na to napísať recenziu :).

5 endless-dreams endless-dreams | Web | 23. února 2012 v 17:43 | Reagovat

púštny kvet som celý zhltla na pokračovanie a aj si dosť pri tom poplakala :D a zlodejku duší som si chcela kúpiť asi začnem uvažovať..

6 arniel-torm arniel-torm | E-mail | Web | 23. února 2012 v 19:06 | Reagovat

Ja osobne by som uvítala ako prvú asi Zlodejku duší. Púštny kvet i Stratený symbol som už totiž dávno prečíta (respektíve zhltla) Obe tie knihy sú totiž úžastné :)

7 Lucy Lucy | 23. února 2012 v 21:55 | Reagovat

Náhodička, zrovna včera som kúpila babke knihu púštny kvet k narodeninám :) Sama si ju pýtala, ale ja som ju ešte nečítala. Mám trocha strach z kníh s tématom iných kultúr. Najmä tých východných. Som citlivá na týranie žien, a bolo mi do plaču aj pri knihe Tisíc žiarivých sĺnk (ale inak krásna kniha) som na také veci citlivka.

A zlodejka duší bola, musím povedať dosť nuda.. :D

8 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 23. února 2012 v 22:10 | Reagovat

[7]: Tak dalo sa :) s tou Zlodejkou :), ale myslím si, že je to pre nižšie vekové kategórie :).

9 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 27. února 2012 v 21:03 | Reagovat

Ankety som už všetky stihla zmazať. Prvú recenziu vytvorím na Stratený symbol. Druhú na Zlodejku dušu a až tretia je Púštny kvet (podľa Vašich hlasov).

10 Radka Radka | 20. dubna 2012 v 21:10 | Reagovat

Zlodejka duší je úplne super kniha. Patrí k mojim oblúbeným, takže odporúčam. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Všetky práva vyhradené.