RECENZIA: Beatrix - Cena dotykov

5. března 2012 v 14:00 | Sherylin Lee |  Recenzia na knihy

Dnes nastal ten krásny slnečný deň, keď uverejním prvú recenziu na dielo, ktoré ešte nebolo vydané. Len pre istotu, vám ukážem niečo z nej.




Prehovor Juliany v Cene dotykov


Dnes už viem, že som mnohé mala urobiť inak.


Vtedy som sa však bála a strach mi nedovolil myslieť. Vnímala som svet okliešteným pohľadom a videla len časť pravdy. Snažila som sa brániť a neuvedomovala si, že všetko robím len horším.


Doteraz viním svoju matku za to, že mi zo života urobila peklo a bezohľadne ma ničila, no uvedomujem si, že som k eskalovaniu situácie prispela vlastným dielom.


Veľakrát som rozmýšľala, či som to od začiatku nevedela. Či mi nebolo dávno jasné, že čo robím, je nesprávne.


Odpoveď som nenašla.

Bola som presvedčená, že v dotykoch nachádzam to, čo mi chýbalo. Dobehlo ma to. Za svoju hlúposť som zaplatila vysokú cenu...

Ak chcete, môžete sa pustiť do čítania pred recenziou.

Knihu nájdete TU.
Recenziu o 20:00 TU.
Predchádzajúce články (vysvetľujúce môj výber a pod.) k tejto knihe TU a TU.

Okrem nej uvidíte ešte nikde neuverejnenú obálku tejto knižky.
Dúfam, že sa tešíte a pozriete sa na to.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Several Aiko Several Aiko | Web | 5. března 2012 v 15:43 | Reagovat

Zajímavé! Jak se celá kniha jmenuje? Mám hodně na spěch, tak nemohu hledat, tvou stránku si dám do záložek! ;-)

PS: Moc děkuju :)
PPS: Nááááááááádherný lay!! Kde jsi sehnala ty ornamenty v menu atd. ? :O

2 Kvakva Kvakva | Web | 5. března 2012 v 17:13 | Reagovat

ďakujem moc, tvoj komentár ma nesmierne potešil :) a čo sa týka paintballu, tiež som najprv nechcela ísť kvôli peniazom, kedže každý cent si odkladám na foťák, ale 10€ je myslím dosť prijateľná cena :)
ps: zaujal ma tvoj blog, asi sem budem chodiť častejšie ;)

3 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 5. března 2012 v 20:07 | Reagovat

S tým časom sa kus omeškáme :(. Nastali menšie technické problémy (teleport neexistuje, sakra :()

[1]: Kniha sa volá Cena dotykov, je to uverejnené na mamtalent.sk. Ornamenty som nikde nezohnala, pretože ja som tento lay nerobila :).

[2]: Som rada, že Ťa môj komentár potešil, aj mňa zvykol potešiť komentár druhých ľudí. Áno, desať eur je prijateľná cena, žiaľ, keď ja som chcela ísť, tak taxa bola vyššia. A som rada tiež, že Ťa zaujal blog.

4 Berry Berry | Web | 5. března 2012 v 21:13 | Reagovat

Teda, to je lákadlo, číst knihu před vydáním ;-). Děj vypadá velmi lákavě a originálně.

5 :) :) | 6. března 2012 v 14:19 | Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=LmUo01eV-Hg díky za shlédnutí :)

6 Beatricia Beatricia | Web | 6. března 2012 v 17:05 | Reagovat

To je zajímavá ukázka. Ráda čtu knihy psané v Ich formě, připomíná to deník. Umíš hezky psát. :-)

7 Barbra Storm Barbra Storm | Web | 8. března 2012 v 11:21 | Reagovat

Vypadá to minimálně zajímavě ;)

8 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 8. března 2012 v 11:32 | Reagovat

[7]: Je to dobré :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Všetky práva vyhradené.