RECENZIA: Kiersten Whiteová - Zlodejka duší

4. dubna 2012 v 17:26 | Sherylin Lee

Čítali ste túto knihu? Alebo sa ju chystáte čítať?





Dnes večer o 21:00 na sherylinlee.sk

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Sofia Sofia | Web | 4. dubna 2012 v 17:34 | Reagovat

Čítala som :D a som zvedavá ako si to zhodnotila :D či sa naše názory zhodnú.

2 Sofia Sofia | Web | 4. dubna 2012 v 17:34 | Reagovat

Čítala som :D a som zvedavá ako si to zhodnotila :D či sa naše názory zhodnú.

3 Vicky Vicky | E-mail | Web | 4. dubna 2012 v 20:45 | Reagovat

Knížku jsem nečetla, ale vypadá zajímavě, takže až jí někde objevím, pustím se do ní ;) :D

4 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 4. dubna 2012 v 22:09 | Reagovat

[2]: Prispôsobila som recenziu veku, tým, ktorým je určená. Mne nie je, ale snažila som sa byť objektívna, nie nejak negatívne nasadená :D.

5 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 4. dubna 2012 v 22:10 | Reagovat

[3]: Neviem, či tá kniha vyšla aj v češtine :D, ale potom môžeš vyjadriť svoj názor.

6 Eloran Arroway Eloran Arroway | Web | 5. dubna 2012 v 8:50 | Reagovat

Ještě jsem ji nečetla, ale dle recenze se snad rozhodnu. Nicméně věřím, že si ji přečtu, protože už jen ta obálka je mi sympatická! :D

7 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 5. dubna 2012 v 8:59 | Reagovat

[6]: Je to kniha pre 12-13 ročné deti. Neviem, či to uspokojí Tvoje chúťky. Pri mne sa to nestalo.

8 Secret Secret | Web | 5. dubna 2012 v 10:05 | Reagovat

Túto knihu som nečítala a podľa recenzí to ani nie je tak celkom moj štýl, nehovoria zo mňa predsudky, to nie, ale tiež na knihy som dosť vyberavá.
Nemám rada tie dievčenské romány, pri ktorých sa čitateľka zamiluje do hlavnej postavy, alebo plače, keď sa niečo stane také dramatické
Ja som sa pri knihe, musím priznať, rozplakala raz, a to pri knihe Pevné puto od Alice Sebold, to bolo krásne. Ale toto ma naozaj neláka. :D Ale tak verím, že niekoho takáto kniha zaujíme. :)

9 Vicky Vicky | E-mail | Web | 5. dubna 2012 v 10:52 | Reagovat

[5]: Ano, v češtině vyšla ;)
Ještě uvidím, já tedy čtu spíš knihy pro starší, ale i k Zlodějce duší se snad dostanu, koneckonců na věkovém rozmezí mi moc nezáleží ;))

10 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 5. dubna 2012 v 14:15 | Reagovat

[8]: No pevné puto som videla sfilmované a dokonca by som to mala mať niekde aj stiahnuté. No neviem, či by moja psychika zvládla takú skvelú knihu. Film bol dosť emocionálny. Nedokážem na neho zabudnúť.

11 Madelain Madelain | Web | 5. dubna 2012 v 19:39 | Reagovat

Máš fakt krásný blog..!! :)) A si sympatická slečna s rozumnými názory..:))
Nechci dělat reklamu, ale mohla bys mi tady dát prosím hlas? :D Madelain, děkuju --->http://horseforevertogether.blog.cz/1202/soutez-posli-navod-a-vyhraj-hlasovani#komentare

12 Secret Secret | Web | 5. dubna 2012 v 21:53 | Reagovat

[10]: Pevné puto je jednak skvelá kniha a jednak skvelý film. Krásne niečo, naozaj obdivujem spisovateľku, ktorá dokázala napísať také úžasné dielo. ;)

13 Vera Vera | Web | 5. dubna 2012 v 22:18 | Reagovat

[11]: nečetla jsem....áále vypadá to zajímavě!! :D

14 Aelis Aelis | Web | 7. dubna 2012 v 21:50 | Reagovat

Kdybych měla knížku soudit podle obálky, asi bych si ji nekoupila, protože mi je slečna na ní hrozně nesypmatická (netušim proč) a navíc jsem alergická na knihy, kde je tucet druhů kouzelnejch stvoření. Asi jsem takových knih zatím četla málo, protože jsem ještě nikdy nenarazila na nějakou, který by se mi líbila. Jakmile někdo začne míchat například upíry, vlkodlaky, zombíky, skřítky a nevim, co všechno dalšího, knížka se mi přestává líbit.
Ale pokud říkáš, že v téhle knížce nejsou upíři pojmutý tím klasickým způsobem, tak by to mohlo stát za přečtení. :D Až se prokoušu přes všechnu povinnou četbu, tak si to možná přečtu.

15 Sherylin Lee Sherylin Lee | E-mail | Web | 7. dubna 2012 v 22:06 | Reagovat

[14]: Len nezabudni na to, že je to pre 12 až 14 ročné deti. Veľmi som sa snažila k tomu prispôsobiť recenziu, pretože ináč by som bola hodne kritickejšia. Ale predsa nemôžem hanobiť rozprávku :D.

16 Beornottobe Beornottobe | Web | 9. dubna 2012 v 0:49 | Reagovat

Na tuhle knihu jsem koukala v knihkupectví už před nějakou dobou a chtěla jsem si jí přečíst. Děkuji za recenzi :) Přeci jen si to asi přečtu někdy, protože si chci utvořit i vlastní názor. Co člověk, to jiný názor :) Líbí se mi jak do recenzí dáváš i hlášku a myšlenku na zamyšlení :))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Všetky práva vyhradené.